mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Baby girls & toddler girls Metallic trend

Ook bij bij de baby meisjes en kleuters is de METALLIC TREND terug te vinden.  Dit is zo leuk te combineren met een stoer laarsje. Ik heb een paar leuke broekjes uitgezocht. Je kan zelfs broekjes terugvinden op het internet in uitverkoop! Leuk toch?metallic pants 1. Gold Metallic pants: MICROBE  99,-  2. Joe's 32,-  3.  7 for all mankind kids sales  20,5,-  4.  Aqua Bloomingdale's

 

Pinspiration : Aan de muur

Binnen kijken bij Sanne en Bo

0