mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Het is vandaag zaterdag en wandelweer.  Jessica Alba en haar dochtertje Honor hebben zich dan ook warm aangekleed. En dit natuurlijk in stijl.  Jessica weet de wintertrends zonder moeite te combineren.  Dochter Honor heeft de natuurlijke flair niet van vreemde. Een trenchcoat is een garderobe must have voor groot en klein en deze is ook tijdloos.  De biker boots bij Honor maken haar  look meteen stoerder. Alles kan je online bestellen. jessica

 

1. Oversized vest Jessica: River Island 75,-  2. Rolkraag trui Jessica: H&M 24,99,-  3. Jeans Jessica: H&M 29,99,-  4. Trenchcoat Honor: ZARA 35,95,-  5. Hoed Jessica: ZARA 29,95,-  6. Schoenen Jessica: ZARA 79,95,-  7. Truitje Honor: ZARA 19,95,-  8. Sjaal Honor: ZARA 12,95,-  9. Jeans Honor: H&M 14,99,-  10. Boots Honor: ZARA 55,95,-

Homewear

Pinspiration : Aan de muur

0