mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Pinspiration : Aan de muur

We hebben allemaal nog wel een kale muur in huis! Hier een paar super leuke tips om je "saaie" wand wat op te frissen!IMG_5911.JPG

IMG_5910.JPG

IMG_5912.JPG

Copy the look: Jessica Alba & Honor

Baby girls & toddler girls Metallic trend

0