mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


WANTED !

IMG_6255.JPGVoor het thema binnen kijken ben ik op zoek naar de allerleukste kinderkamers en andere leuke familie plekjes in huis!

Hebben jullie een kinderkamer waar jullie enorm trots op zijn?! Waar er met hart en ziel aan het kamertje werd gewerkt? Waar een verhaal achter zit?! Of heb je de gezelligste woonkamer, keuken of badkamer?! Ik zoek echte familie plekjes... Waar wij mama's blij van worden! Stuur je foto's en een klein woordje uitleg door naar sarah@mumoftheworld.com en wie weet staat jou huisje of kamer straks op Mum of the World.

LOVE MUM SARAH

Stijlvol zwanger zijn: Lingerie

Homewear

0