mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Mum of The World : Blake Lively

Actrice en fashionista Blake Lively (27) is zwanger! Trots showde ze haar buikje op foto's van een gezellig tuin feest ter ere van haar zwangerschap!Ze verwacht haar eerste kindje samen met haar Canadese man Ryan Reynolds (38). Het was geen geheim dat Blake graag snel een kindje wou! Wij wensen Blake een zalige zwangerschap toe! Deze prachtige foto's postte ze op haar blog Preserve.

IMG_6267.JPG

IMG_6259.JPG

Relax in Black voor mama & dochter

Stijlvol zwanger zijn: Lingerie

0