mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


  Hallo Iedereen.  Eindelijk!!! Ik ben blij en ook een beetje trots jullie dit nieuwe projectje van Mum Of The World voor te stellen.  Dit is speciaal voor de mama's in spe!

Ik ga jullie in 10 korte filmpje laten zien hoe je stijlvol zwanger kan zijn.  Welke kledingstuks je zeker in je garderobe moet hebben om deze prachtige maanden te doorstaan en er altijd even stralend uit te zien.  Met een paar handige tips kan je het verschil maken.  Het is geen must dat je handenvol geld moet uitgeven aan een zwangerschapsgarderobe.  Ik hoop dat ik jullie tijdens deze maanden kan verder helpen en als jullie vragen hebben, mag je mij deze altijd stellen griet@mumoftheworld.com

We starten bij het begin

De juiste lingerie:

Het is zeer belangrijk je goed te voelen tijdens je zwangerschap. En first things first alles start bij de juiste lingerie. Als je lingerie BH of string – onderbroek niet goed zit vergeet de rest dan ook maar. Je lingerie moet er niet alleen voor zorgen dat alles goed wordt ondersteund maar het helpt ook de hobbels en bobbels op de juiste plaats te houden en net geen extra bobbels te creëren.

In het begin ga je vooral merken dat je borsten veranderen. Ze gaan sowieso een beetje of veel groeien. Maar ook je heupen zetten uit. Naar mate de zwangerschap vordert kan er zich ook vocht op stapelen in de benen en armen en zelfs je gezicht.

Zorg ervoor dat je lingerie aankoopt die meegroeit. Er zijn lingerie merken genoeg op de markt voor tijdens je zwangerschap maar ook na je zwangerschap te dragen bv vr borstvoeding. Bv MAMMAE is een belgische merk en zeer trendy en comfi. Maar ook bij H&M hebben ze een zwangerschaps afdeling waar je budget vriendelijk kan shoppen. Laat je goed adviseren en informeren. Er zijn voldoende speciaal zaken en zwangerschapswinkels. De juiste maat doet wonderen. Ze hebben ervaring in meegroeimogelijkheden en kunnen je zo de juiste informatie geven.

Een goede ondersteuning zorgt ervoor dat je huid minder gaat afzien. Een comfortabele buikondersteunende slip of shape wear is de beste uitvindig ever voor zwangere vrouwen. Dit is goed voor zowel een goede correctie van je lichaam tijdens je zwangerschap als voor je huid die door dit minder gaat afzien. Je hebt zwangerschapsbh's met of zonder beugel.  Die zonder beugel zouden een betere ondersteuning geven.  Bij sommige vrouwen kan een beugel pijn gaan doen.  Daarom koos ik voor de sportieve zwangerschapsbh zonder beugel.  Het gaf mij een goede ondersteuning aan de rug en alles zat perfect op zijn plaats :-)

Borstvoeding BH

Als je borstvoeding gaat geven, wat ikzelf één van de mooiste momenten vond ook al lukte het niet echt vanzelf dan koop je best pas je bortstvoeding BH op het einde van je zwangerschap. Tijdens de borstvoeding gaan sommige borsten nog meer uitzetten.

http://www.mammae.be   http://www.mammies.be  www.mamsy.be

Veel plezier!

Love Mum Griet

http://www.youtube.com/watch?v=csmhBUAvySE

 

 

Mum of The World : Blake Lively

WANTED !

0