mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Relax in Black voor mama & dochter

relax in black Vandaag zijn we relax in black. Zowel mama als dochter stralen in zwart & pouder roze.  Ook dit kleedje van Sisley kan perfect gedragen worden tijdens je zwangerschap. Neem zeker ook eens een kijkje op www.blossommotherandchild.com Dit is echt wel een leuke site voor mama en baby met leuke producten.

1. Kleed: Sisley 99,95,-  2. Handtas:  Valentino Garavani 1.690,-  3. Schoenen: Fratelli Rossetti 360,- 4. Baby kleedje 6 maand: Burberry 142,-  5. Eau de Bonpoint: 35,-  6. Badschuim niet op dieren getest:  Childs farm 4,-  7. Schoentjes: Graziella 54,-

 

Win een weekend EFTELING voor 4pers. met DIFRAX

Mum of The World : Blake Lively

0