mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Win een weekend EFTELING voor 4pers. met DIFRAX

Efteling doet mij nog steeds wegdromen!  Een echt sprookjesparadijs voor jong en oud. Bij Difrax kan je nu kans maken op deze super leuke prijs!  Een weekend voor 4 pers. naar Efteling.  Neem snel een kijkje op www.difrax.com wat je moet doen. Veel succes!!

 

Fashion Trend: Wool - Schaapzacht

Relax in Black voor mama & dochter

0