mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


DIY : herfst tafel decoreren

Vorige week haalden we de herfstbladeren boven om te schilderen met onze kids. Deze week halen we niet alleen de bladeren boven maar ook pompoenen en andere leuke deco artikelen!Wil jij ook de herfst in huis halen? Maak dan een mooie herfst tafel of decoreer je dressoir zoals het onderstaande voorbeeld!

IMG_6253.JPG

Je kan zelf kiezen wat je hier voor gebruikt! Ik zelf kocht veel pompoenen in verschillende maten! De kleintjes vond ik bij tuincentra en de grote bij een pompoen boer! Gedroogde takjes, mos en theelichten stonden ook op mijn lijstje! Maar je kan je volledig laten gaan in dit projectje! Kijk wat je zelf thuis nog hebt liggen of duik het bos of je tuin in!

IMG_6166.JPG

IMG_6167.JPG

Begin als eerste met de pompoenen! Verdeel deze willekeurig over de tafel! ( let wel op dat je er een doorschijnende folie onder legt... Pompoenen kunnen sap verliezen en dat maakt vlekken op je houten meubels!) Verdeel hierna de takjes en het mos en plaats hierna de theelichtjes. Werk verder af tot jij het resultaat mooi vindt.

IMG_6161.JPG

IMG_6156.JPG

IMG_6159.JPG

Een hele goede deco tip die ik jullie wil meegeven is : "spiegelen" ! Kies steeds een middenpunt en werk de beide kanten hetzelfde uit! Zo creƫer je meer rust...

Voor nog meer deco tips en sfeerbeelden kan je altijd kijken op mijn persoonlijke blog Elle Milla! Kom je graag zelf deze sfeer opsnuiven? Kom dan langs bij onze winkel Tom Collins Interiors!

LOVE MUM SARAH Veel deco plezier! Stuur zeker jullie resultaat door naar sarah@mumoftheworld.com

A fun meal by Zara Home

Fashion Trend: Wool - Schaapzacht

0