mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Live Naturally, Choose Wool ... Met deze slogan start binnenkort de allereerste Wool Week in Antwerpen. More Info:  www.campaignforwool.be Ik heb in ieder geval al een paar leuke dingen bij elkaar gezocht om die week goed in te zetten.  Je kan er deze winter niet naast kijken.  Wol is overal aanwezig.  Fashion moet deze winter "cosy luxury" zijn. Van heerlijke cosy truien tot schoenen en handtassen.

schaapzacht

1. Handtas: Elizabeth and James 768,35,-  2. Botjes: Tory Burch 385,-  3. Enkellaars: Alexander McQueen 995,-  4. Tas: Coach 1.445,- (Love)  5. Oorwarmers: UGG Australia 100,- www.zalando.be  6: Tas: Tory Burch 670,-  7. Jas / cape coat: Hermes 11.000,-  www.vestiairecollective.com  8. Handschoenen: UGG Australia 200,-   9. Schoenen: Jimmy Choo 1.095,-

www.uggaustralia.be - www.net-a-porter.com - www.zalando.be

DIY : herfst tafel decoreren

Win een weekend EFTELING voor 4pers. met DIFRAX

0