mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


A fun meal by Zara Home

Met de spulletjes van " a fun meal" by zara zijn jij en je kids helemaal klaar om te tafelen.Borden, placemats , bestek en andere spulletjes in een speels kleurenpallet zorgen voor nog leuker tafelen! kids1 kids15kids2 kids6 kids17

LOVE MUM SARAH

 

H&M All for children collectie #Unicef

DIY : herfst tafel decoreren

0