mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


H&M All for children collectie #Unicef

image002 H&M & UNICEF brengen dit jaar weer een "ALL FOR CHILDREN" collectie uit. Deze collectie draait om een fantasiewereld vol mode. De collectie is voor kinderen van 2 tot 8 jaar en vanaf 30 oktober verkrijgbaar in geselecteerde H&M winkels en online. 25% van de verkoopprijs van de "ALL FOR CHILDREN" collectie gaat naar UNICEF ter ondersteuning van projecten die de meest kwetsbare kinderen ter wereld het uitzicht biedt op een beter toekomst door middel van onderwijs.

De collectie is als een avontuur in het bos. Veel kleuren en prints die weerspiegeling vormen van de natuur in bossen en woud. Ideaal dus om lekker buiten te spelen. Er is voor iedereen wel iets leuks in terug te vinden! Het is echt een leuke en originele collectie waar je kids veel speelplezier in gaan beleven. Vergeet niet dat je op deze manier kinderen uit Zuid-India en Bangladesh helpt een betere start te geven in het leven door middel van vroeg onderwijs en ontwikkeling. Vanaf 30/10 verkrijgbaar in de winkel en online!  Hier bij #mumoftheworld alvast een voorsmaakje ;-)

image007  image005

 

Love Mum Griet

 

Must have: Noé Candles

A fun meal by Zara Home

0