mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Kids PJ's: Iglo & Indi

  Sarah & ik hebben gisteren met onze 2 grote baby boys  Cis & Henri - Constant een mini shoot gehouden met een super leuk IJslands kids fashion label.  Iglo & Indi is gemaakt uit organisch katoen en heeft super leuke prints. Onze kids zijn er in iedere geval gek op.  Check it out ww.igloandindi.com

igloindi

IMG_8252

IMG_8134

IMG_8198-2

IMG_8136

 

Love Mum Griet & Mum Sarah en dikke knuffels Henri - Constant en Cis

www.igloandindi.com  4 shop info www.trotstar.be

logo

Interior : In het (sprookjes) bos...

Must have: Noé Candles

0