mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Must have: Noé Candles

  image2

De herfst is in het land en dan krijg ik gewoon zin in kaarsen, openhaard en een goed glas rode wijn. Ik heb van een Nederlandse vriendin voor mijn verjaardag een super leuk cadeau gekregen.  Noé Candles!  Je moet zeker eens een kijkje gaan nemen op hun website www.noecandles.com

Een super leuk en origineel geschenk voor als je  een geboorte of  huwelijk hebt.  Wat mij meteen aansprak was de geur.  De kaarsen zijn van soja en puur biologische natuurlijke producten gemaakt.

Ook  je kaarsen laten personaliseren is geen probleem.  Dit komt op 34,95,-  Je hebt verschillende collecties: Alphabet collection - Baby collection & wedding collection.  Deze komen allemaal op 24,95,-

Je kan het glas bovendien gewoon opnieuw gebruiken.  Zet er bv een waxinelichtje in of  gebruik hem als pennenbakje.  Zelfs in je badkamer voor je make up borstels kan het nog dienst doen.

www.noecandles.com staan sowieso op mij fave's list.

Love Mum Griet

IMG_8117rh

image1

 

 

Kids PJ's: Iglo & Indi

H&M All for children collectie #Unicef

0