mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Beauty: Jane Iredale - The Breast Cancer Awareness Foundation

Gisteren had ik een shoot samen met ex-miss België Virgini Claes, presentatrice Hanne Troonbeeckx en zangeres Dana Winner bij Mar le beau in Hasselt voor een nieuwe campagne  van Jane Iredale. DSC03786

Jane Iredale 

Jane iredale is een Skin Care make-up merk. Het bestaat 20 jaar en is gesticht door Jane Iredale zelf. Jane was vroeger casting director en had een eigen productie bedrijf. Haar concept is simpel. Het mooiste van een persoon naar boven brengen met een product dat je huid verzorgt en laat stralen. Haar slogan: De mooiste make-up die je kan dragen is een gezonde huid.

De producten bevatten de beste kwaliteit van mineralen; titaniumdioxide, zinkoxide, mica, ... Verder is er een toevoeging van vitamines en antioxidanten van farmaceutische kwaliteit. Populaire ingrediënten: -groene thee -radijswortelextract -moringa oil -komkommer -citrusextracten -... Jane iredale bevat geen: talk, petroleum, parabenen, synthetische kleurstoffen, zware metalen, ...

1562

Voor een nieuwe actie brengt Jane Iredale een verfrissende en fixerende spray uit.  Smell the Roses is de hydratation spray op basis van pure rozenbloesems. Deze spray fixeert de make up en laat je huid stralen.  Alle opbrengst wordt geschonken aan The Breast Cancer Awareness Foundation en België schenkt daarboven 3,- per verkocht flesje aan Stichting tegen Kanker. Het flesje kost  € 29,90 Voor verkooppunten neem een kijkje op www.janeiredale.com

Love Mum Griet

Fashion: Pied - de - poule

Interior : In het (sprookjes) bos...

0