mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Interior : In het (sprookjes) bos...

We trekken gezellig het (sprookjes) bos in! Wat komen we daar tegen?bos1bos

1) Muursticker boom : Gaspard by Carole 2) dekbedovertrek : Zara Home 3) Vos : Ikea 4) Muurstickers vogel : Gaspard by Carole 5) Uniek gemaakte kruk : de kleine zebra 6)Kussen : H&M Home 7) Dekbedovertrek : Ikea 8) Boek : De kleine zebra 9) Kussen : Gaspard by CaroleĀ  10) Handdoek : H&M Home 11) Trui : Mini Rodini 12) Sfeerlichtjes diertjes : Casa 14) Kruk Gaspard by Carole 13) Kussen : Ferm Living

Beauty: Jane Iredale - The Breast Cancer Awareness Foundation

Kids PJ's: Iglo & Indi

0