mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Fashion: Pied - de - poule

Piede - de poule is en blijft een klassieker.  Het duikt altijd wel ergens op in een collectie.  Dus reden genoeg om deze garderobe Must have even in de kijker te zetten.  Look 3 is speciaal voor zwangere mama's.  Onder de cardigan kan je gewoon een zwart truitje dragen met lange mouwen. Eentje dat goed over je buik komt. Pied - de - poule is leuk te combineren.  Rood is bv een zeer dankbare kleur. Rode lipstick, rood handtasje of rode pumps zijn altijd een goed idee. pdp

Look 1: Kleed: Villa 34,95,-  Cardigan: Zara 19,94  Schoenen: Zara 49,95  Totaal look 1: 105,-  Look 2: Top: New Look 17,99,- Rok: Zara 39,95  Boots: Zara 149,-  Totaal Look: 210,-  Look 3 Maternity Styling: Cardigan: New Look 29,99,-  Jeans: New Look 29,99,-  Pumps: Zara 59,95,-  Totaal Look: 120,-

 

pdpacces

1. Sjaal wrap: New Look 24,99,-  Tasje: Asos 35,72  Schoenen: Sacha 54,99,-

Styled by Mum Griet

www.Asos.com - www.newlook.com - www.zara.com - www.grietvanhees.com - www.sacha.com

Wit gekleurd

Beauty: Jane Iredale - The Breast Cancer Awareness Foundation

0