mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Fashion: In het bos ...

Een heerlijke Indian Summer  heb we de afgelopen dagen gehad.  Tijd voor het echte werk.  De Herfst is plots goed voelbaar en dan is er niets zo fijner dan uren in het bos te gaan wandelen en ravotten. Deze Fall/Winter hebben vele merken "het bos" als decor gekozen.  Ik heb speciaal enkele baby & Toddler spullen uitgezocht om die wandeling extra fun in te blazen.  Girls / Boys bos1

bosss

 

1. Sweater girls: ZARA 14,95  2. Baby Bambi outfit:  OEUF NYC 81,-  3. Botjes: AIGLE 32,95,-  4. Rugzakje: Coq en Pâte 38,50,-   5. Uil: Jelly Toys 33,-  6. Muts: H&M ALL FOR CHILDREN collectie 9,99,-  7. Wolf snuit & staart: OEUF NYC 47,-  8. Handschoenen: Vossen pootjes 100% alpaca 41,-

bostek

9.  Poncho uil: H&M All FOR CHILDREN collectie #unicef  29,99,-  10. Paddestoel pin: OEUF NYC 16,-  11. Stekelvarken:  Jelly Toys 15,-  12. Schoentjes: H&M ALL FOR CHILDREN collectie #Unicef 19,99,-  13. Botjes baby: Bjorka design 98,-  14. Sweater: H&M ALL FOR CHILDREN collectie #Unicef 9,99,-  15. Muts: Konijn OEUF NYC 41,-  16. Papieren bosdiertjes:  Coq en Pâte 10,-

Love Mum Griet

 

 

 

Interior : Geel

Wit gekleurd

0