mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Interior : Geel

Je kan er niet naast kijken. Op vele interieur sites zie je vaak een fel kleurtje terug komen! Geel...Het is een stoere en frisse kleur die je stiekem bij veel kan combineren! Niet alleen voor de kinderkamer maar ook voor de woonkamer! Gooi een beetje geel in je interieur...Wie durft?!

geel

 

1) Maisons du Monde  2) Zara Home  3) De kleine Zebra  4) Ikea  5) De kleine Zebra   6) Ikea  7) Zara Home 8) De kleine Zebra   9) Ikea

LOVE MUM SARAH

 

Baby fashion: Heerlijk warme pyjama's

Fashion: In het bos ...

0