mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Baby fashion: Heerlijk warme pyjama's

De avonden worden kouder en dan is er niets zo lekker je kleine baby heerlijk te verwennen met een zachte & warme pyjama. pj

1. Grijze unisex pyjama: Petit Bateau 34,90,-  2. Dino pyjama boys: Paul Smith 68,5,-  3. Beertjes pyjama girls: Tartine & Chocolat 80,-  4. Bloementjes pyjama girls: Petit Bateau 34,90,-  5. Baby boy Pyjama: Tartine & Chocolat 75,-  6. Poesje girls: Liu - Jo 68,5,-  7. Pyjama boys grijs met kraagje: Tartine & Chocolat 75,-  8. Pyjama met steentjes girls: Tartine & Chocolat 75,-  9. Baby boy schoentjes: Graziella 44,5,-  10. Baby tijgertjes: Little Marc Jacobs 67,15,- 11. Baby girl leopard: Graziella 114,-

 

Love Mum Griet

Zeg het met prints

Interior : Geel

0