mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Fake fur is nog nooit zo HOT geweest en terecht !  Waarom die mooie diertjes kwellen terwijl er prachtige alternatieve bestaan. Deze wintertrend met hoog aaigehalte is een echte Must Have ... fur

1. Camoe jas:  Michael Michael Kors 350,-  2. Lange vest: Primark 40,-  3. Multicolor jas: River Island 113,-  4&5 Muts: Bobo Tremelo 80,-  6.  Zwarte jas: By Malene Birger 420,-  7. Bodywarmer: Zara 59,95,-  8. Rode jas: Nikkie 299,95,-  9. Roze jas: Gucci  5.800,-  Foto's:  korte jas: Isabel Marant  - lange jas: Marni

 

Love Mum Griet

Stijlvol zwanger: Relax Friday

Zeg het met prints

0