mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


De kinderkamer opfleuren was nog nooit zo simpel! Heb je nog een lege muur vrij? Hang dan een paar prachtige prints op!Je kan ze op tal van webshops vinden en je kids vinden ze meer dan geweldig! Kies voor kleur of voor sober, stoer of girly! Je vindt posters,prints en postcards in alle kleuren en formaten! Hang ze op met washi tape, duimspijkers of kader ze mooi in! Kiezen maar! Daarna is het aan jullie.

prints

1)seventy tree   2) Fine little day   3)seventy tree   4)Mini Willa   5) seventy tree   6)gingiber   7)and smile   8) Fine little day   9) gingerber   10) Seventy tree

 

LOVE MUM GRIET

Fashion: Fake Fur

Baby fashion: Heerlijk warme pyjama's

0