mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Knutsel idee

Ik kwam een super leuk knutsel ideetje tegen op pinterest!Nu de herfstvakantie is begonnen en halloween in aantocht is hebben we lekker veel tijd om met de kids te knutselen.

Weet je nog dat ik jullie de tip gaf om kleine glazen bokaaltjes niet weg te gooien?! Hopelijk hebben jullie er enkele opgespaard want vandaag kunnen jullie ze weer gebruiken. * Smeer wat knutsellijm uit over de glazen bokaal en wikkel er verzorgingsverband rond. * Druk goed aan en smeer nog een dun laagje knutsellijm erover heen. * Laat goed drogen en plak als afwerking nog een paar oogjes op.

Super schattige mummy lichtjes voor halloween! Veel knutsel plezier! 133108d111686ff947088535edf02fbf

Foto pinterest

LOVE MUM SARAH

Mum vs boy

Stijlvol zwanger: Relax Friday

0