mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


   

 

Relax Friday!  Met een paar handige basics kan je heel je zwangerschap blijven combineren.  Leggings zijn een echte Must Have. Ik kocht die van mij steeds bij ZARA.  Sommige hebben een goede ondersteunende band en die rekken goed mee en blijven op de billen goed zitten.  Zorg er steeds voor dat je bovenstuk goed over je buik komt en niet in het midden stopt. ;-) Wat ook zeer belangrijk is dat je goed blijft smeren.  Een goede voedende dagcreme is belangrijk.  Je babytje gaat met veel vocht lopen en dan kan je huid uitdrogen.  Dus veel water drinken en smeren is de boodschap.  Ik ben gek op de producten van Dr. Karavani. IKARI.  Prijs / kwaliteit een echte aanrader.  Geniet van jullie laatste werkdag van de week!  Happy Friday xxx

zwanger

1. Sjaal: Kenzo 190,-  2. Legging: Zara 25,95,-  3. T-shirt: Blossom www.blossommotherandchild.com 62,-  4. Ikari dagcreme 47,50,- www.ikari-cosmetics.com  5. Schoenen: Tory Burch 285,-  6. Cardigan / Vest :  Theory 275,-  7. Tas: Zara 129,-

 

Love Mum Griet

 

Knutsel idee

Fashion: Fake Fur

0