mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Of je kinderen nu groot of klein zijn.. ze vinden het steeds leuk om hun eigen zetel op de kamer te hebben.Ik zocht voor jullie fauteuils uit op kinder formaat, in verschillende stijlen. Voor ieder wat wils...

motw

 

Van links naar rechts:

Maisons du monde Zara Home Maison du monde Maison du monde Maisons du monde Maison du monde Maison du monde De klein zebra

Mix and Match

Mum vs boy

0