mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Jumpsuits kan je zowel comfi chic dragen als Classy going out.  Ik heb hier 2 exemplaren - 2 stijlen.  Look 1 links kan je dragen om relax zwanger of niet je dagdagelijkse taken te doen.  Look 2 kan je ook zowel zwanger als gewoon dragen om heerlijk te gaan lunchen of gewoon op dinner date te gaan met je man of vriendinnen. Zorg er wel voor als je zwanger bent je band van je jumpsuit onder je buik komt en niet in het midden.  Dat oogt raar.  Ik ga de komende dagen wat minder posten want ik ben met manlief op vakantie en het internet wil niet meewerken.  Maar je kan mij steeds volgen op Instagram onder  grietvanhees & momoftheworldgs maar Sarah zal jullie graag wat meer interieur tips geven ... bdbd1

 

Look 1:  1. Jumpsuit: Billion Dollar Babes 145,-  2. Jas: ZARA 89,95,-  3. Schoenen: Nike 80,-  Look 2: 5. Jumpsuit: Billion Dollar Babes 135,-  6. Tas: Givenchy 340,-  7. Vest: ZARA 79,95,-  8. Schoenen: Givenchy 895,-

Traveling: Mum & Dad quality time Miami diary

Mix and Match

0