mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Traveling: Mum & Dad quality time Miami diary

Goooodmorning Belgium! Af en toen mag je als mama en papa er samen eens tussenuit. Het doet wonderen in je relatie ;-)  Wij zijn gek op Miami dus de keuze was snel gemaakt.  Ik laat jullie graag de hotspots en leuke adresjes zien waar je lekker kan gaan eten en drinken.  Wij verblijven in het  W-Hotel in Miami South Beach.  Vlak bij de beach en leuke winkels.  Na een heerlijke nacht zijn we gaan ontbijten in THE DUTCH. The Dutch is een bar - restaurant in het hotel.  Het interieur is gezellig en apart. Het ontbijt is gevarieerd en gezond. Je kan a-la-carte gaan of genieten van het buffet.  

image

image

image

image

image

 

2201 Collins Avenue Miami Beach W- South Beach www.TheDutchMiami.com

Love Mum Griet

 

 

Traveling: Miami day 2

Jumpsuits

0