mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Traveling: Miami day 2

Dag 3 Miami. Er zijn hier zoveel leuke en lekkere restaurants om 's avonds met of zonder kinderen iets te gaan eten.  Gisteren zijn we Italiaans gaan eten.  Als je het niet weet zijn, loop je er zo voorbij.  Het is gewoon een huis achter een grote haag en poort, niet ver van het bekende hotel Delano op 17th street.  Casa tua staat voor top kwaliteit.  Het eten is overheerlijk en de locatie super romantisch.  Celebs van over heel de wereld komen hier regelmatig eten.  Als je graag eens goed gaat eten is Casa Tua een aanrader.  Vis en truffel gerechten zijn hun specialiteit.  Maar te zwijgen van de heerlijke desserts ... Casa Tua heeft trouwens ook enkele hotel kamers.  Deze zijn wel hogere prijsklasse net zoals het restaurant. imageimageimage

image

image

imageimage

image

Casa Tua 1700 James Ave. Miami Beach  www.casatualifestyle.com

Enkele favo HOTSPOTS van mij in Miami voor food & drinks

* SeaSalt and Pepper 422 NW North River Dr.: Vis restaurant aan het water. Gezellig overdag - prachtig 's avonds

* Juvia 1111 Lincoln Road: lekker en prachtig uitzicht. Rooftop place 2 be met of zonder kids

* Mandolin Miami 4312 NE 2nd avenue: Greeks en super voor kids.

* Smith & Wollensky 1 Washington Ave.: Heerlijke steak en prachtig zicht op zee.  Prijzig en hip.

* MR Chow 2201 Collins ave. aan het hotel W.: Wereld bekend asian food restaurant.

* News cafe 800 Ocean Dr. Miami: Super ontbijt en je kan mensen kijken :-)

* Delano 1685 Collins Av.: 5* hotel met een super gezellig bar en lekkere mojitos

* The Dutch 2201 Collins av. in het hotel W. Heerlijk ontbijt buffet of a la carte. Leuk interieur.

Love Mum Griet

IKKS party girls

Traveling: Mum & Dad quality time Miami diary

0