mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


IKKS party girls

Ikks heeft voor zowel baby's als voor 2 - 14 jarige een leuke party collectie. todl1

Look 1: 2-14 jarige 1. Oortjes: H&M  2. Truitje Ikks 3. Rokje Ikks   Look 2: Baby  4. Haarband: Ikks 5. Truitje: Ikks  6. Legging Ikks

Travel in style: Bahama's diary

Traveling: Miami day 2

0