mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Travel in style: Bahama's diary

Na Miami ben ik samen met mijn man naar de Bahama's doorgevlogen.  Vanuit Miami is dit 35 min. vliegen.  Atlantis is hier het grootste en commercieelste complex dat ik ooit gezien heb.  Een droomparadijs voor kinderen met dolfijnen en andere zeedieren en een reuze waterpark.  Maar daar verblijven wij niet.  Ik ben meer voor de rust.  One&Only ocean club ligt op 40 min. rijden van Nassau luchthaven.  Er zijn hier verschillende mogelijkheden.  Van gewone kamers tot de privé villa's met zicht op zee.  Er zijn verschillende restaurants met voldoende keuze.  Het eten is hier echt overheerlijk.  Vooral visgerechten zijn hemels met hun uitgesproken sausjes. Je kan hier golfen, fietsen, zwemmen, tennissen en genieten van de One&Only spa.  Kids zij ook hier meer dan welkom.  Ze hebben hier een eigen kidsOnly club.  De mensen lachen heel de dag door maar doen alles op hun tempo ;-) Het is hier trouwens prachtig om te trouwen. Vanavond gaan we Atlantis ontdekken.  Ze hebben daar zelfs een NOBU restaurant en daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen!  I love sushi en de keuken van Nobu.  Maar eerst nog enkele foto's van vandaag. Room view:

image

image

image

image

Pool view.  Er is 2 zwembaden. 1 rustig zwembad waar geen kids zijn en een 2de groot familie zwembad waar de kinderen hun gang kunnen gaan.  Je kan hier genieten van een lekkere lunch en rust terwijl de kids in de kidsOnly spelen. Natuurlijk kan je ook gewoon op het privé strand gaan liggen.

image

image

Morgen meer Bahama's News!

Love mum Griet

Trick or Treat

IKKS party girls

0