mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Binnen kijken bij Wendy en Jul

Vandaag is het weer tijd voor een nieuwe "Binnen Kijken" en dat doen we vandaag bij Wendy Van Rompaey (31 jaar - storemanager bij G-star Antwerpen) en haar zoontje 
Jul De Mol (bijna 4 ;-) geboren februari 2011) foto 2-2

Wendy is een geweldige trotse mama en dat merk je in de manier waarop zij over zichzelf en haar zoontje verteld. Sinds de geboorte staat ze anders in het leven en beseft ze dat haar kwetsbaarheid evenveel bestaansrecht heeft als haar kracht. 
Ze kan zich niets ingrijpender en mooiers voorstellen dan de geboorte van haar eerste kindje. Ze zou volgens de dokters geen kinderen kunnen krijgen en toch won ze met Jul het groot geluk! 
De beste verrassing ooit! Alsof het 1 naam is spreekt iedereen hem aan als " Jul De Mol" . Een happy en aanwezig kind, een knuffelbeer en haar allerbeste vriend.

Wendy houdt duidelijk van gezelligheid. Kaarsen aansteken zijn een must s'avonds. Spulletjes voor Jul koopt ze veel liever dan voor zichzelf. Ze houdt van scandinavisch interieur en design en hiernaast is ze ook een echte "art deco lover". Tweedehands spulletjes scoren en snuisteren op rommelmarkten vindt ze ook heerlijk om te doen!  
En dat vinden we duidelijk terug in kleine Jul zijn kamertje... image-34

Een super gezellige jongenskamer vol met schatten en betekenissen. 
'Deze ruimte was initieel een keuken toen we deze stek kochten. Het inrichten van zijn kamer was het leukste van de hele verbouwing'... verteld Wendy.
Een grote eyecatcher  is het tapijt, deze komt van Ikea. Deze kost ongeveer 80 euro maar geen enkel matje is hetzelfde!  "Ik zie me er nog staan, 10 matjes naast elkaar... en kiezen!!"  lacht Wendy. Zijn piratenkussen en bedovertrek komen van Den olifant... Dat kussen gaat overal mee naartoe. Het geeft Jul een soort van veilig gevoel... in de plaats van een knuffel!

image-42

De "Hang it all" kapstok is ontworpen door Charles en Ray Eames en kreeg Wendy zelf enkele jaren geleden kado voor haar verjaardag, bij de geboorte van Jul werd als snel duidelijk welke plek deze zou krijgen. image-44 image-36

Jul vind zijn mini kastje de max, zo kan hij zelf spulletjes wegbergen in zijn eigen persoonlijke kastje. Ook deze oude koffiebox van Jungle Book  vind hij geweldig... een box vol met foto's van iedereen in zijn omgeving.
Hij gaat vaak  in het midden van zijn kamertje op zijn matje zitten terwijl hij rustig alle foto's doorneemt. Zo leuk! image-46 foto 1-45

Het beeldje van mama en baby hert viel meteen op bij een kort bezoekje bij Troc. image-43

Wendy's all time favorite is de wereldbol die licht geeft s'avonds. 'Zelf had ik als kind ook zo een bol op mijn kamer, dit is voor mij puur sentiment. Ik herinner me nog heel goed hoe belangrijk het vroeger was dat die wereldbol s'nachts brandde op mijn kamer.' image-48

image-37 image-38

Ook Jul zijn beloningsbord met zonnetjes en wolkjes zijn een winner.

image-49

Sophie la giraffe is ook een klassieker die ieder kind gehad moet hebben, Jul heeft dat ding uren in zijn handen (en mond) gehad als baby!! http://www.sophielagirafe.be/

Wendy's favoriete interieur shop adresjes zijn:

Espoo in Antwerpen
- ikea 
-2dehands.be
 -alle winkels in de kloosterstraat van Antwerpen
 -Moose in the city 
-Den Olifant 
-prinses op de erwt 
-vitra
- Troc  - Etsy
 - dotcomgiftshop

 

Zo zie je maar weer, achter ieder klein kamertje zit een geweldig verhaal en zorgt iedere mama weer voor wat moois. Dankjewel Lieve Mum Wendy om ons te laten meekijken in kleine Jul zijn kamer! We wensen jullie nog  alle geluk toe en wie weet komen we ooit nog een keertje binnen kijken! ;-)

LOVE MUM SARAH

Travel in style: Bahama's diary II

Trick or Treat

0