mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Vandaag vieren we Halloween en kids zijn daar dol op. Niet alleen kunnen ze vandaag griezelen en verkleden... snoepen hoort daar ook zeker bij!Misschien gaan jullie vanavond wel op Halloween tocht of gaan je kids de buren bang maken... Vergeet ook niet dat er een grote kans is dat die kleine spookjes ook bij jullie aan de deur kunnen staan... Bereid jullie daarom goed voor en hou zeker wat lekkers bij de hand... Wil je het graag extra origineel aanpakken? Dan hebben we hier alvast een paar leuke pinspiratie plaatjes... Voor nog meer griezel ideetjes moet je zeker eens kijken op pinterest... tenminste, als je durft!

trick or treat

 

LOVE MUM SARAH

Binnen kijken bij Wendy en Jul

Travel in style: Bahama's diary

0