mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Travel in style: Bahama's diary II

Vandaag onze laatste dag op het eiland. Morgen vliegen we terug naar Miami en dan richting home sweet home.  Zo'n weekje zonder kids was lang geleden en we hadden dit ook dubbel en dik verdiend.  Mijn man zijn Europees kampioenschap NASCAR Whelen euro series was best zwaar dit jaar.  Maar nu is het toch tijd om naar huis te gaan.  Hoe prachtig het hier ook is, ik mis mijn kids.  Vandaag is hier super veel wind, dus met een stevig ontbijt gaat deze wind mij niet kunnen wegblazen.  ;-) image

image

Mijn dagelijkse portie fruit.  Papaya, mango, watermeloen ... heerlijk gewoon.

image

Het stevigere werk kan er ook nog bij ... Lang en uitgebreid ontbijten en genieten van het prachtige zicht.

image

Schoenen: Tory Burch   Handtas: Givenchy  Cardigan: Mango  Kleedje: Bobo Tremelo

Na een stevig ontbijt gaat mijn man richting de gym, terwijl ik nog even een aflevering kan meepikken van Orange is the new black op NETFLIX.  Super uitvinding!  Overal waar je wifi hebt kan je kijken naar je lievelingsserie.

image

Love mum Griet

Kids fashion: Harper Vs Flynn

Binnen kijken bij Wendy en Jul

0