mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Kids fashion: Harper Vs Flynn

2 beeldschonen mama's met prachtige kinderen. De altijd stijlvolle Victoria Beckham en fashion mum Miranda Kerr zijn twee stijl iconen.  Ook hun kinderen Harper en Flynn lopen er steeds fashionable & lovable bij. hf

Look Harper  1. Kleedje: Caramel 115,-  2. Kleedje: Ralp Lauren 92,-  3. Jasje: Monnalisa 248,-  4. Kleedje: Burberry: 118,-   5. Haarband strik: Bow Arts 10,-  6. Schoentjes: H&M 24,99,-

Look Flynn 7. T-Shirt: Moschino 52,5,-  8. Broek: Il Gufo 60,-  9: Hemd met strik: Zara 21,95,- 10. Jas: Scotch 183,-  11. Sjaal Petit Bateau 54,90,-  12. Schoenen met pels: Zara 29,95,-

Love Mum Griet

Copy the Look: Prinses Madeleine haar dochtertje Leonore

Travel in style: Bahama's diary II

0