mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Donderdag is het dan zover.  De collectie van Alexander Wang is dan eindelijk verkrijgbaar in een selectie van winkels van H&M oa. Brussel, Antwerpen, Gent & Luik ... WIe is Alexander Wang? Alexander Wang is geboren in San Francisco.  Hij won in 2008 de VOGUE Fashion Fund en vanaf toen ging het erg snel voor deze talentvolle jonge dertiger.  Wang staat bekend voor zijn URBAN designs. In de collectie heb ik veel leuke sportieve stuks gevonden, zelfs een Yoga mat zit in de collectie!

Ik geef jullie alvast mijn favoriete stuks door ;-) Noteer in jullie agenda 6/11/2014 om 9u ALEXANDER WANG x H&M

Veel succes en ga zeker op tijd als je enkele stuks van Wang wil scoren!

wang

1. Kort truitje WANG 49,99,-  2. Kleed 129,-  3. Must Have Pump 199,-  5. Sleutelhanger 9,99,-  6. Kleed 79,99,-                  7. Broek 79,99,-

Love Mum Griet

Interior: Ooooh deer

Stijlvolzwanger zijn: De perfecte zwangerschapsjeans

0