mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Stijlvolzwanger zijn: De perfecte zwangerschapsjeans

De perfecte zwangerschapsjeans

Een lekkere mooi passende jeans. Het blijft één van de parade paardjes en één van de moeilijkste opdrachten deze te vinden. De Right jeans. Ga nu best voor een klassieke wassing en vermijd overbodige tralala. Een goede zwangerschapsjeans is bovenaan aangepast met een ondersteunende buikband.  Er zijn er ook zonder band.  Je normale jeans een maatje grote kopen volstaat dus helemaal niet. Voor sommige onder ons kan het mss wel maar een goede buikodersteuning is zeer belangrijk. Zowel voor jezelf als voor je baby en je huid.

TIPS bij het kiezen van een jeans:

Lange slanke vrouwen: Je kan bijna alle modellen aan. Ga vooral voor een straight model of skinny.

Groot en vrouwelijke vormen: Ga dan voor een flared of bootcut jeans. Ook een recht model past je goed. Vermijd alleen jeans die te smal naar beneden uitloopt.

Klein en mager: ga voor een skinny, smalle of recht model. Zeker geen kniebroeken of driekwart jeans kiezen. Dit hakt optisch je been af waardoor je nog kleiner lijkt.

Je bent klein en hebt ronde vrouwelijke vormen: ga voor een smal of recht model.

Heb je ronde billen: kies dan voor grotere achterzakken zonder teveel opvallende details. Toon op toon stiksel is ideaal. Te kleine achterzakken zijn uit den boze. Ga voor donkere denim.

Heb je platte billen: Platte poepen worden dan weer geflatteerd door bewerkte zakken of lage zakken.

Neem je tijd om de juiste jeans te kiezen. Prober een paar verschillende merken. Mijn persoonlijke fave is 7 for all mankind. Niet meteen de goedkoopste denim, dat geef ik toe maar het was wel mijn beste invesrtering. Ze groeit elke maand mee en zit prachtig rond de billen. De ondersteunende buikband geeft je silhouet een extra boost. Na de zwangerschap kan je deze nog gerust enkele maanden doordragen. Ze verbergt alle mogelijke hobbels en bobbels en is dus echt een aanrader.

Controleer ook goed de kwaliteit vd stof. Er moet wat stretch inzitten omdat je toch een paar kilo’s gaat bijkomen maar ook niet weer teveel want dat gaat ze slobberen na een dag te dragen.

Indien je vragen hebt mag je deze mij steeds stellen op griet@mumoftheworld.com

Ps. je buik goed blijven insmeren tegen striemen!  www.bio-oil.com

Love Mum Griet

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=XZK-IaTvbCA[/embed]

Alexander Wang x H&M

Copy the Look: Prinses Madeleine haar dochtertje Leonore

0