mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Interior: Ooooh deer

Het wild seizoen is aangebroken en dan laten we de hertjes graag los.  Een sobere kamer met een paar natuur elementen kunnen zowel voor  baby boys als baby girls.  Enkele leuke nieuwigheden voor dit prachtig seizoen ... Oooooh Deer! 20141105

1. Kussens: Zara Home 22,99,-  2. Print: www.society6.com  3. Bambi knuffel: 43,- www.smallable.com  4. Bedje: 480,- www.landofnod.com  5. Opbergzak muur: 55,- www.smallable.com  6. Tapijt: www.potterybarnkids.com 7. Lamp: Zara Home 89,99,-  8. Opbergkast As you wish 280,-  9. Muur deco Hert bouwpakket: Zara Home 19,99,-

Love mum Griet

Lifestyle: Safety First kleuters

Alexander Wang x H&M

0