mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Lifestyle: Safety First kleuters

Je kan niet voorkomen dat je kleintje zonder builen of schrammen door zijn eerste levensjaren komt.  Maar er zijn wel enkele handige hulpstukken.  Sinds mijn kleinste telg goed kan rondlopen, heb ik armen en ogen tekort.  Overal kruipt hij op, zit hij in of zit wel ergens met zijn vingers tussen.  Daarom heb ik vandaag mijn voorraad "safety first" spullen in huis gehaald.  Deze kleine hulpstukken gaan mij, hoop ik een paar tranen besparen :-) 20141106-5

 

1. Stopcontact plugs: IKEA 2,99,- / 12 stuks  2. Hoekbeschermer: www.pinkorblue.be 3,53,-  3. Hoekbeschermers: Ikea 3,99,- / 8 stuks  4. Klembeschermers voor deuren: Ikea 3,99,- / 3stuks  5. Kastbeveiliging: Jippie's www.bol.com 7,49,-  6. Fornuis bescherming: www.pinkorblue.be 14,99,-  7. Traprekje: Ikea 34,-  foto: pinterest

Love Mum Griet

Copy the look: Top model Jade Foret & baby girl Liva

Interior: Ooooh deer

0