mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Copy the look: Top model Jade Foret & baby girl Liva

Ze is jong, Belgisch en bloedmooi. Ze werkt als internationaal model,  maar ze is nu vooral mama van 2 prachtige dochters!  Jade Foret ofwel Jade Lagardère.  Een paar dagen geleden poste Jade deze te schattige foto van haar oudste dochter Liva die dezelfde look had als haar mama.  Je kan Jade volgen op instagram en meegenieten van het leven achter de schermen als model en haar 2 dochters. 20141107-1

1. Blazer: Helmut Lang 420,- www.net-a-porter.com  2. Jeans: Maison Kitsuné 120,- www.net-a-porter.com  3. Top: Zara 39,95,-  4. Tas: Zara 89,95,-  5. Schoenen: Nike  140,-  6. Kleine Liva Vest: Zara 42,95,-  7. T-shirt: H&M 4,99,-  8. Broek: Burberry: 97,-  9. Schoenen: Dolce & Gabbana 189,-

Love Mum Griet

SHARE & WIN!!! Kaarten voor het PEPERNOTENPALEIS

Lifestyle: Safety First kleuters

0