mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Fashion: Weekend outfit dinner date

Het is weekend, dus plan een data met je vriendinnen of je man.  Even zonder kids er een paar uurtjes tussenuit. Ik heb weer een outfit samengesteld die je ook kan dragen als je zwanger bent. Ik geef jullie meteen mijn "favo" parfum mee.  Nasomatto heeft gewoon heel veel heerlijke unieke geurtjes.  Narcotic is hiervan mijn lievelings geurtje. Ik vertrek morgen weer voor een paar dagen naar het buitenland. Keep you posted! Fijn weekend mums! x

20141107-3

1. Kleed: Helmut Lang 275,- www.net-a-porter.com  2. Armband:  Marni 390,-  3. Parfum: Nasomatto narcotic 118,- www.verso.be  4. Handtas: Valentino Garavani 1.340,-  www.verso.be  5. Schoenen: Salvatore Ferragamo 389,-  6&7. Make up: Chanel  8. Geurkaars: Noé Candles www.noecandles.com  Locatie: Martini Bar Bxl

Love Mum Griet

 

 

Sint tips voor kleine brave jongetjes

SHARE & WIN!!! Kaarten voor het PEPERNOTENPALEIS

0