mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


SHARE & WIN!!! Kaarten voor het PEPERNOTENPALEIS

SHARE & WIN!! Tickets voor het Het Pepernotenpaleis op 22/11 te Hasselt. Op 22 en 23 november wordt de Herkenrodeabdij magisch omgetoverd tot ‘Het Pepernotenpaleis’, Hèt leukste Sinterklaasfeest.

Men kan kiezen voor ‘Ochtendvertier’ of ‘Matinéeplezier’.

Niet zomaar het zoveelste Sinterklaasevent, maar een beleving voor zowel jong als oud. Een plek waar kinderen ten volle genieten van Feest op het Plein, De Grote Sinterklaasshow van Clo’Kimmie, een bezoek aan de slaapkamer van Sinterklaas en de Pietenslaapzaal, tientallen hardwerkende Pieten, heel veel lekkers en cadeautjes voor alle kinderen en natuurlijk de blijde intrede van Sinterklaas in een prachtige witte koets. De mama’s en papa’s kunnen ondertussen genieten van een rijkelijk buffet en een lekker glas en dat alles op een sprookjesachtige locatie.

Een magische wereld boordevol verrassingen.

Wat moet je doen?! Share een leuke foto van je kids of een leuke Sint tekening met als vermelding #mumoftheworld #pepernotenpaleis op instagram - Twitter of Facebook.  En Like onze pagina @mumoftheworld & @party-fun op Facebook. De winnaars worden snel bekend gemaakt!  Succes!

affiche-finaal-2

 

Succes Love Mum Griet

 

Fashion: Weekend outfit dinner date

Copy the look: Top model Jade Foret & baby girl Liva

0