mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Sint tips voor kleine brave jongetjes

Het is bijna weer zover.  De Sint en zijn pieten komen weer naar ons land.  Ik ben persoonlijk aan het rondkijken geweest voor mijn kleinste man en heb een Henri - Constant fave's lijstje gemaakt ;-)  Hij heeft hier en daar zelf gekozen in hoeverre dit al betrouwbaar is voor een 1,5 jarige kleuter ;-) Je kan de spullen lekker online bestellen. 20141108-1

1. Schommel schaap: 369,- www.smallable.com  2. Keukentje vr sterrenchefs: 179,95,- www.juneandjulian.com  3. Gehaakte duif: 62,- www.Oeufnyc.com  4. Auto: 93,- smallable.com  5. Labtop krijt: 50,-  www.smallable.com  6. Poppenkast: 121,-  www.kleinezebra.com  7. Losse boerderij diertjes: 35,-  smallable.com  8. Indiaan: 53,- Smallable.com 9. Vossenstaart en neus: 54,- www.oeufnyc.com  10. Tipi: 95,-  11. Boerderij koffer: 37,- www.juneandjulian.com  12. Egel familie:  www.sylvanianfamilies.nl

Love Mum Griet

Interior: Muurstickers

Fashion: Weekend outfit dinner date

0