mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Gisteren ben ik aangekomen in Barcelona ofwel Barna zoals de locals zeggen. Deze stad is één van mijn favoriete citytrips omdat hier zo'n leuke sfeer heerst.  Je kan hier heerlijk eten en urenlang slenteren. Ik verblijf in het H1898 hotel op de Rambla.  Midden in het centrum, overal dichtbij. We starten de dag natuurlijk met een lekker ontbijt!  Veel keuze en vers, dat is waar ik gek op ben.  Vers fruit ... image

image

Nadien even het oude gedeelte van de stad gaan ontdekken ...

image

Bag: Chanel  Jeans: Zara  Sneakers: Ovyé Cardigan: Missoni

image

Waar je zeker tapa's moet gaan eten is in BarLoBo vlak naast het hotel 1898 ... Super leuke sfeer en heerlijk eten ;-)

image

image

image

Bag: Chanel  Pant: Nikkie  Cardigan: Vionnet

Voor een trendy apero moment moet je zeker eens langs het W-Hotel gaan aan het water.  Vanaf 16h start de namiddag DJ met heerlijke beats.  Vanavond ga ik naar CDLC.  Most trendy place om een hapje te gaan eten en nadien de beetjes los te gooien ;-) Morgen meer ... Barna.

Love mum Griet

Fashion On The Fringe

Interior: Muurstickers

0