mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Deze winter kan je er niet naast kijken.  De Wild West laat overal sporen na.  Weliswaar in een "cleanere" versie ... Frengels zijn meer dan hot. 20141106-2 copy

 

Look 1: Vest: Bobo Tremlo 270,-  Blouse: Sonia by Sonia Rykiel 195,-  Riem: River Island 26,-  Broek: 3.1 Phillip Lim 350,-  Schoenen: River Island 85,-  www.bobotremelo.be  -  www.net-a-porter.com - www.riverisland.com

Look 2: Kleed: Finds 636,-  Schoenen: Zara 49,95,-  www.zara.com

Look 3: Kleed: Isabel Marant 670,-  Zwarte panty  Schoenen: Aquazzura 558,-

20141106-3

Overrok: Valentino 3.500,-  Zwarte jas: Saint Laurent  2.990,-  Coat: Talitha 1.372,-  Bruine Tas: Saint Laurent 1.390,-  Boots: Aquazzura  Ketting: Rosantica by Michela 538,-  Models: Valentino runway & Roberto Cavalli runway

 

Love Mum Griet

 

"Knuffels voor onderwijs"

Travel in style: Barcelona ofwel Barna

0