mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Wie opzoek is naar een mooi sinterklaas of kerstcadeau kan best even bij Ikea binnen springen…Sinds kort riepen zij samen met UNICEF een nieuwe actie in het leven… “Knuffels voor Onderwijs”. Het idee is heel simpel… voor elke knuffel en elk kinderboek dat verkocht wordt, schenkt de IKEA Foundation 1 euro aan onderwijsprojecten voor kinderen, zodat meer kinderen het onderwijs krijgen waar ze recht op hebben. Ze pakken uit met een prachtig filmpje... Kijken jullie zelf maar!

http://www.youtube.com/watch?v=Lf9Orm1jfLI

Een overzicht van deze schattige nieuwe vriendjes... Ze zijn helemaal niet duur maar hebben een heel hoog knuffel maar zeker ook speel gehalte ! Naamloos-1

LOVE MUM SARAH

Fashion: Runway look

Fashion On The Fringe

0