mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Het hoeft niet altijd duur te zijn er stijlvol bij te lopen.  Deze runway look kan je zelf perfect samenstellen.  Met dit leuk geruite rokje, dat bijna elke seizoen terugkomt creëer je een stijlvolle speelse look.  Zoals je ondertussen al weet zijn capes een echte trend deze winter.  Een van Yves Saint Laurent zijn kenmerken is toch wel het strikje dat steeds ergens wel weer opduikt.  Dit werkt je look net iets meer af.  Gebruik dikke opaque panty's onder je rokje. 20141113-1

1. Cape: ZARA 129,-  2. Blouse met strik: Maje 150,-  3. Strik: Asos 11,37,-  4. Panty's: Zara 9,95,-  5. Rok: Saint Laurent 1.090,-  6. Schoenen: J.Crew 295,-

www.zara.be www.hm.be www.net-a-porter.com www.asos.com

 

 

 

Kids fashion: Mum look-alike

"Knuffels voor onderwijs"

0