mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Kids fashion: Mum look-alike

Net zoals jezelf,  kan je ook je kleine meisje de runway look geven.  Ook deze trends zijn perfect voor kleuters en peuters. Zowel Jean Paul Gaultier als Ralph Lauren verwerkten de tartan look in hun collectie. De ene met een hoger rock gehalte dan de andere maar beide stijlen zijn perfect mogelijk.  Ik ga meer voor de klassieke versie. 20141113-2

1. Burberry jas: 318,-  2. Hemd: Zara 19,95,-  3. Strik: ASOS 8,59,-  4. Schoenen: Oxford  58,-  5. Rokje: Zara 21,95,-  6. Panty's: Zara 5,95,-

Love Mum Griet

Interior: Cozy friday

Fashion: Runway look

0