mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Cozy friday! Tijd om vanavond gezellig met je kleintje in de zetel te ploffen en verhaaltjes voor te lezen.  Doe maar die kaarsjes aan en je gezellige housewear. 20141114-1

1. Plaid: Zara Home: 89,99,-  2. Theelichtjes: Zara Home 9,99,-  3. Agenda: Zara Home 29,99,-  4. Leesbril: Gucci 265,-  5. Ligbank: Maison du Monde: 599,90,-  6. Top: Zara Home 22,99,-  7. Lounge broek: Zara Home 35,99,-  8. Boekje: Barnes and noble 2,5,-  9. Tapijtje: Maison du Monde 39,99,-

 

Love Mum Griet

Trendy kids Must haves boys VS girls

Kids fashion: Mum look-alike

0