mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Trendy kids Must haves boys VS girls

Dit zijn enkele kleine leuke merkjes die ik heb ontdekt en waar ik gek op ben.  Zowel voor meisjes als jongens hebben deze leuke spullen.  Ik ben gek op small labels en upcoming talent. 20141114-2

1. Je T'aime trui: zowel voor kids als voor mums. www.whistleandfluteclothing.com 28,- & 31,30,-  2. Legging: www.enlasnubes.nl 28,-  3. Truitje: www.igloandindi.com: 33,-  4. Rokje: En las Nubes 36,-  5. Truitje: 40,- Whistle and flute clothing 6. Broekje: 39,- En las Nubes  7. Knuffelswolkjes: Ellemilla.be

Love Mum Griet

 

Beauty

Interior: Cozy friday

0