mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Beauty

Striemen en littekens Tijdens je zwangerschap is het belangrijk goed je huid te verzorgen. Smeren is dus de boodschap.  Je huid gaat uitzetten en striemen kunnen zich vormen.  Daarom is het zeer belangrijk je dagelijks goed in te smeren met een goede bodycreme of olie.  Bio-Oil is zo'n product dat je helpt striemen te voorkomen.  Het is trouwens ook goed voor littekens.  Je huid heeft meer vocht nodig dan anders, dus veel water drinken en een goede vocht inbrengende gezichtscrème is belangrijk.  Ik zeg wel duidelijk water drinken en geen frisdrank.  Deze zitten vol suikers en zijn niet goed voor je baby en je huid.  Ook Bio-oil kan je gebruiken voor het slapen gaan als gezichtsverzorging.  Bio-oil was trouwens één van mijn favo beauty producten tijdens mijn zwangerschap, dus ik deel dit graag met jullie. ;-)

1000x1000

 

www.bio-oil.com

Love Mum Griet

 

Fashion / Going out met kids

Trendy kids Must haves boys VS girls

0